Leadership

Adrian Munteanu, Ph.D, CISA, CRISC, COBIT, ITIL, MCP, AMAdrian este Computer Information System Auditor, Certified in Risc and Information System ControlCOBIT Foundation Certificate ,ITIL Foundation Certificate şi Microsoft Certified Professional, fiind absolvent al Universităţii AL. I. Cuza din Iaşi, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. De asemenea este profesor doctor la catedra de Informatică Economică.
A publicat în editura Polirom „Retele locale de calculatoare. Proiectare şi administrare”, „Reţele Windows. Servere şi clienţi. Exemple practice”, „Auditul sistemelor informaţionale contabile. Cadru general” – prima lucrare naţională în domeniul auditului sistemelor informaţionale.
Din anul 2003 s-a implicat în proiecte de audit, consultanţă securitate şi instruire ITC pentru firme private, furnizori de servicii de utilitate publică şi bancare în baza OMF 1077, OMF 1779, OMCTI 218 (consultant în 2004 pentru revizuirea OMCTI 16) şi suport pentru audit financiar. În 2007 a fost Trainer Service Provider pentru ISACA Romanian Chapter (www.isaca.ro).
Din anul 2006 conduce echipa de audit KTB InfoNet.

 

Valerică Greavu-Şerban, Ph.D, MVP, MCP, MOS, TS630,

Valy este Microsoft Valuable Professional, Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Office Specialist, absolvent al Universităţii AL. I. Cuza din Iaşi, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. De asemenea este administrator de reţea şi lector doctor la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.
Este coautor la „Retele locale de calculatoare. Proiectare şi administrare”, „Reţele Windows. Servere şi clienţi. Exemple practice ”.
În 2005, la Yokohama a fost semifinalist şi a obţinut locul IV în lume la concursul Imagine Cup, secţiunea IT General. În 2006, la Delphi a obţinut locul II în cadrul aceluiaşi concurs. În 2007 – Corea, si 2008 – Franta a fost arbitru Imagine Cup alături de Rand Morimoto şi Chris Amaris (Convergent Computing Ltd., www.cco.com). Astfel şi-a validat competenţele în domeniul tehnologiilor Microsoft.
Începînd cu 2005 este implicat în proiecte de audit, consultanţă securitate şi instruire ITC pentru firme private, furnizori de servicii de utilitate publică şi bancare în baza OMF 1077 şi OMCTI 218.
Datorită contribuțiilor sale în domeniul tehnologiei SharePoint Portal Valy a fost numit MVP SharePoint Server în 2009.
Din anul 2006 conduce echipa de experţi tehnici KTB InfoNet.